for vivacious athlete

INFO

Halu auttaa ja viedä liikuntalääketieteen osaamista osaksi liikuntapalveluita, valmennusta sekä liikunta- ja terveysalan ammattilaisten koulutusta synnytti idean Vivathlesta, urheilijan advokaatista. Vivathlen lähestymistapa liikuntaharjoitteluun ja urheiluvalmennukseen on terveyttä edistävä, ennaltaehkäisevä ja näyttöön perustuva.  

Vivathle haluaa mahdollistaa turvallisen ja tehokkaan liikunnan kaikille, myös erityisryhmille ja erityistilanteissa, kuten vamman tai sairauden yhteydessä.

Vivathle on sinua varten, jos

Liikkuvan ihmisen puolesta

Vivathlen asiakkaita ovat urheilijat, urheilijoiden kanssa töitä tekevät ja kaikki, jotka haluavat hyödyntää liikuntaa osana terveyden ja toimintakyvyn parantamista ja ylläpitoa. Vivathle tarjoaa valmennusta ja koulutusosaamista aktiiviliikkujille, urheilijoille, raskaana oleville ja synnyttäneille naisille sekä liikuntalääketieteen erityisosaamisesta hyötyville asiakkaille ja organisaatioille. Vivathlen kautta saat laadukkaan, yksilöllisen, näyttöön perustuvan ja terveyttä edistävän valmennus- ja koulutusosaamisen.

Vivathle

for vivacious athlete

by Virva Vasari

Kuvaaja Mikko Ovaska